Speelotheek Geldermalsen

Beurzen


Kleding en speelgoed die makkelijk nog een ronde mee kunnen. Goed voor uw portemonnee en voor het speelgoedaanbod van de speelotheek. In het voorjaar organiseren wij 1x een kledingbeurs. Het najaar is de tijd voor een kledingbeurs en niet veel later een speelgoedbeurs. Via het organiseren van deze beurzen komen wij aan extra inkomsten. Met de opbrengst schaffen wij nieuw speelgoed aan. In de toekomst is het streven om activiteiten voor kinderen uit Geldermalsen en omstreken te organiseren.
Kledingbeurs

Op deze beurs verkopen we kinderkleding maat 86 t/m 176 en tienerkleding (maat XS, S en M), sportkleding en groot buitenspeelgoed.

Kleding kopen
Bij de kassa komt 20% bij de prijs. Hiermee steunt u de speelotheek en investeren wij in nieuw (aangepast) speelgoed.

Kleding verkopen
80% van de opbrengst is voor de verkoper. Met de overige 20% van de verkoopprijs steunt u de speelotheek. Deelname bedraagt: twee euro en wordt verrekend met uw opbrengst.

Wilt u kleding verkopen? Vraag dan een verkoopnummer aan.

Voorjaarskledingbeurs 2018 op zaterdag 14 april van 8.30 - 11.00 uur:
Inleveren kan op vrijdagavond 13 april  tussen 18:15-19:00 uur. Op zaterdagmiddag 14 april  kunt u de dozen en het geld tussen 15:00 - 15:30 uur ophalen.
​​
Doneren?
Wist u dat u ook kleding aan ons kunt doneren? Wij verzorgen dan het prijzen, etc. De opbrengst investeren wij in nieuw (aangepast) speelgoed. Vraag hiervoor een verkoopnummer aan en geef aan dat u wilt doneren. Wij nemen dan contact met u op.
Speelgoedbeurs 

Speelgoed aanbieden
Wilt u speelgoed verkopen? Vraag dan een verkoopnummer aan. Heeft u vorig jaar een verkoopnummer aangevraagd en wilt u dit jaar weer speelgoed verkopen? Dan hoeft u alleen een mail te sturen, geef aan dat u speelgoed wilt verkopen. U ontvangt van ons het zelfde nummer als vorig jaar en het actuele reglement. Vorig jaar geen verkoopnummer gehad? Vraag dan een nummer aan via mail of telefoonnummer.

Speelgoedbeurs 2017
Inleveren kan op zaterdag 28 oktober tussen 8.30-9.15 uur.​ Ophalen is op zaterdagmiddag 28 oktober november tussen 16:00 - 16:30 uur.​​

Vergroot de kans dat uw speelgoed daadwerkelijk wordt verkocht. Bekijk de verpakkingstips om het speelgoed zo te verpakken, te presenteren en te prijzen dat het er aantrekkelijk uitziet. In de spelregels leest u wat wel en niet aangeboden kan worden.


beurzen2.jpg