Speelotheek Geldermalsen

Beurzen


Kleding en speelgoed die makkelijk nog een ronde mee kunnen. Goed voor uw portemonnee en voor het speelgoedaanbod van de speelotheek. In het voorjaar organiseren wij 1x een kledingbeurs. Het najaar is de tijd voor een kledingbeurs en niet veel later een speelgoedbeurs. Via het organiseren van deze beurzen komen wij aan extra inkomsten. Met de opbrengst schaffen wij nieuw speelgoed aan. In de toekomst is het streven om activiteiten voor kinderen uit Geldermalsen en omstreken te organiseren.
Kledingbeurs

Op de najaarsbeurs verkopen we kinderkleding maat 86 t/m 176 en tienerkleding (maat XS, S en M), sportkleding, sportartikelen, winter- en sportschoenen.

Kleding kopen
Bij de kassa komt 20% bij de prijs. Hiermee steunt u de speelotheek en investeren wij in nieuw (aangepast) speelgoed.

Kleding verkopen
80% van de opbrengst is voor de verkoper. Met de overige 20% van de verkoopprijs steunt u de speelotheek. Deelname bedraagt: twee euro en wordt verrekend met uw opbrengst.

Wilt u kleding verkopen? Vraag dan een verkoopnummer aan.

Voorjaarskledingbeurs 2020 op zaterdag 21 maart van 8.30 - 11.00 uur:
Inleveren kan op vrijdagavond 20 maart tussen 18:15-19:00 uur. Op zaterdagmiddag 21 maart kunt u de dozen en het geld tussen 15:00 - 15:30 uur ophalen.

Doneren?
Wist u dat u ook kleding aan ons kunt doneren? Wij verzorgen dan het prijzen, etc. De opbrengst investeren wij in nieuw (aangepast) speelgoed. Vraag hiervoor een verkoopnummer aan en geef aan dat u wilt doneren. Wij nemen dan contact met u op.
Speelgoedbeurs 

Speelgoed aanbieden
Wilt u speelgoed verkopen? Vraag dan een verkoopnummer aan. Heeft u vorig jaar een verkoopnummer aangevraagd en wilt u dit jaar weer speelgoed verkopen? Dan hoeft u alleen een mail te sturen, geef aan dat u speelgoed wilt verkopen. U ontvangt van ons het zelfde nummer als vorig jaar en het actuele reglement. Vorig jaar geen verkoopnummer gehad? Vraag dan een nummer aan via de mail (beurs@speelotheekgeldermalsen.nl).

Speelgoedbeurs 2021 op zaterdag 30 oktober van 10.45 - 12.30 uur
Inleveren kan op zaterdag 30 oktober tussen 8.15-9.00 uur. Ophalen is op zaterdagmiddag 30 oktober tussen 15.30 - 16:00 uur.

Vergroot de kans dat uw speelgoed daadwerkelijk wordt verkocht. Bekijk de verpakkingstips om het speelgoed zo te verpakken, te presenteren en te prijzen dat het er aantrekkelijk uitziet. In de spelregels leest u wat wel en niet aangeboden kan worden.


beurzen2.jpg